Inloggen


 

Over drumdocent gijs

drumdocent gijs

Gijs Anders van Straalen is een veel gevraagde studio- en livemuzikant. Hij is te horen op cd's van Wouter Hamel, Giovanca, Sensual, Roos Jonker en vele anderen.

 

Voor het publiek is hij vooral bekend als vaste percussionist van Disney's musical 'The Lion King' en als bandlid van Wouter Hamel. Met deze band tourde hij door Europa, Korea en Japan. Daarnaast heeft Gijs nog een eigen duo 'Blistered'.

 

Het enthousiasme en de ervaring van Gijs gecombineerd met de expertise van de Online Muziekschool hebben fantastische drumlessen opgeleverd.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

muziekles facebook              youtube_online muziekles      

Drumles Basis Blok 1: De Basis
Hoe bouw je het drumstel op, wat is de juiste houding, hoe moet ik drumnotatie lezen? Op al deze vragen en nog veel meer krijg je antwoord. Natuurlijk begin je direct met spelen met onze oefentunes.

Aan het eind van de lessen kijkt Gijs naar hoe je het doet en je krijgt van hem een persoonlijk filmpje met tips en feedback op je spel.

Met begeleiding €24,95

Zonder begeleiding €9,95

Drumles Basis Blok 2: 8ste Grooves
Als het goed is heb je een goede houding en ken je de basis van de drumnotatie. Je gaat nu verder met het uitbreiden van ritmes die allemaal terug komen in de oefentunes. Je hebt nu al een flinke basis gelegd om in een bandje te gaan spelen.

Ook aan het eind van deze lessen stuurt Gijs je weer een persoonlijke video met tips en feedback.

 

Met begeleiding €24,95

Zonder begeleiding €9,95

 

Drumles Basis Blok 3: Grooves & Fills
In dit blok ga je funken rocken en maak je voor het eerst je eigen fills. Daarnaast staat de baspartij centraal. In een band speel je vooral samen met de bassist. Gijs legt je uit hoe je zelf een en drumpartij bij de baspartij kunt maken. Je kunt aan het eind van dit blok je eigen drumpartijen bedenken die kloppen met de muziek. Ook heb je heel veel oefeningen die je tijdens de rest van je drummende leven kunt gebruiken.

Natuurlijk bekijkt Gijs na de laatste les je spel en geeft je nieuwe persoonlijke tips.

   

 

Met begeleiding €24,95

Zonder begeleiding €9,95

 

Drumles Basis Blok 4: 8ste Grooves 2
In dit blok ga je verder met de 8ste grooves. Je leert tussen de tellen spelen. Je gaat aan de slag met reggae ritmes en funkritmes met 8sten. Wil je ook zelf ritmes samenstellen? Dan is dit het blok dat je niet wilt missen. Je bent na het afronden van dit blok in staat om zelf ritmes te bedenken. Ritmes die gebruikt worden in onder andere the Red Hot Chilli Peppers en James Brown komen straks uit jou drumstel
.

Uiteraard bekijkt Gijs na de laatste les je spel en geeft je nieuwe persoonlijke tips.

Met begeleiding €24,95

Zonder begeleiding €9,95

Drumles Basis Blok 5: 16e Grooves 2
In gaan je mogelijkheden verdubbelen. Je leert 16e grooves spelen. Je leert in dit blok alle zestiende basisritmes. Ook kun je je fills creatief op gaan vullen. Je kunt dus al lekker freewheelen. Je bent goed op weg om een veelgevraagde drummer te worden.

Loop je ergens vast? Dan staat Gijs zoals altijd klaar om je doormiddel van videofeedback weer verder te helpen.

Met begeleiding €24,95

Zonder begeleiding €9,95

Drumles Basis Blok 6: 16e Grooves 2
Het laatste blok uit de basiscursus. Na dit blok ben je staat om in bijna elke band te spelen. Je leert in dit blok nog meer fills, sterker nog oneindig veel fills, je kunt ze na dit blok namelijk zelf bedenken.

Aan het eind van de lessen kijkt Gijs naar hoe je het doet en je krijgt van hem een persoonlijk filmpje met tips en feedback op je spel.

Met begeleiding €24,95

Zonder begeleiding €9,95

 

 

 

Docenten

Basgitaar

Drum

Gitaar

Piano

Zang

 

 

Muzieklessen

Cursussen en prijzen

Aanmelden Menzis

Basgitaarles

Drumles

Gitaarles

Keyboardles

Pianoles

Zangles

Liveles (via Skype) 

Hoe werkt het?

 

Diensten

Advies

Bedrijfsuitjes

Consultancy

E-learning muziekscholen

E-learning PABO's

 

Cool stuff

Backstage bij

Gitaarstemmer

Keuzehulp gitaar

Snaren vervangen

Muziekles tips

 

Overig

Contact

Betalen

Veel gestelde vragen

Privacy Statement

Algemene voorwaarden

Google+

Sitemap

 

© 2018 Key Music