ZELF LEREN SPELEN? LEES MEER OVER:

Gitaarles

Zangles

Pianoles

Toetsen

Basgitaarles

Drumles

Bij de Online Muziekschool kun je nu ook les via Skype krijgen. Wil je weten van welke docenten je les kunt krijgen?

Liveles

Muzikale vraag

Joris linssen & Caramba

joris linssenMexicaanse, rauwe ‘mariachi’ songs met Nederlandse teksten, dat is Caramba. Frontman van deze band is televisiepresentator Joris Linssen, die je misschien zult herkennen van televisieprogramma’s als “Taxi” en “Hello Goodbye”. Zijn liefde voor de Mexicaanse muziek begint tijdens zijn studie in Mexico, het land dat hij inmiddels als zijn tweede vaderland ziet. Joris zingt dan nog in een band en steelt later ook de show in revues als smartlappenkoning ‘Ome Cor’. In 2003 vormt hij samen met 3 andere muzikanten de band Joris Linssen & Caramba. In 2003 is het eerste album “De Laatste Slok” een feit.

Joris Linssen wordt met zijn televisieprogramma’s een echte Bekende Nederlander, en ook Caramba gaat door. Eind 2007 ligt het album “Zo Alleen” in de winkels. Momenteel is Joris Linssen & Caramba bezig met hun succesvolle theatertour “Vuur”, die tot april duurt. De 4 mannen van Caramba combineren hierin traditionele Mexicaanse muziek met Nederlandse teksten, die zorgen voor een meeslepend geheel.

Ga met ons mee Backstage bij deze Nederlandse band met pittig Mexicaans randje!

Kijk voor meer informatie op de website van Joris Linssen & Caramba.

Basgitaar

Drum