Online Muziekschool Backstage bij...

Komt de naam Joris Linssen je bekend voor? Vreemd is dat niet. Joris Linssen is namelijk ook op televisie te zien, als presentator van onder andee het programma "Hello Goodbye". Maar behalve televisie, ligt zijn passie ook bij muziek maken.

joris linssen en caramba

Joris Linssen & Caramba

Samen met de bandleden van Joris Linssen & Caramba combineert hij Nederlandse teksten met traditionele Mexicaanse muziek, wat zich uit in typische 'mariachi' songs. De Online Muziekschool is bij deze temperamentvolle band op bezoek gegaan om gouden muzikale tips voor jou te verzamelen. Neem dus snel een kijkje backstage bij Joris Linssen & Caramba!