Muziekles op school

Op de middelbare school ISG Arcus in Lelystad zijn we gestart met een proef. Leerlingen leren in de klas een instrument spelen via de Online Muziekschool. De leerlingen oefenen tijdens de muziekles in groepjes. Ieder groepje heeft zijn eigen instrument; Gitaar, Basgitaar, Zang, Piano of Drums. Na drie basislessen leren de leerlingen via het online systeem het nummer 'Let Her Go' van Passenger spelen. De lessenserie eindigt met een optreden van de leerlingen. Als de proef succesvol is gaan we het project aanbieden. Hieronder een foto van een groepje leerlingen die met de eerste oefentune meespelen.

muziekles in het VO

Archief februari 2013