Drumcursus online

drum leren spelen van gijs

UTRECHT – Met de aftrap van de online drumcursus donderdag heeft de Online Muziekschool een nieuwe primeur te pakken. Voor het eerst zijn in Nederland interactieve drumlessen te volgen via internet.

Leerlingen kunnen via de website van de Online Muziekschool interactieve drumlessen volgen, gewoon vanuit huis. Om de drie lessen leveren ze een opdracht in via de webcam. Van docent Gijs van Straalen krijgen ze vervolgens feedback, verpakt in een filmpje.

Van Straalen is een veelgevraagde studio- en livemuzikant die heeft samengewerkt met onder meer Wouter Hamel en Giovanca. ‘Het is een buitenkansje om voor deze cursus met zo’n bekende drummer te mogen werken’, aldus directeur Jeroen Bouman.

De Online Muziekschool biedt sinds 2009 via internet interactieve gitaar-, zang-, en pianocursussen aan. De cursussen combineren lesvideo’s, animaties en feedback van professionele docenten. Na afloop hebben leerlingen gegarandeerd alle basiskennis van een instrument in huis.

Bekijk de preview, doe de proefles of begin gelijk!

Archief juli 2011

Drumcursus online [21-07-2011]