Particuliere muziekschool sluit aan

Gooische Muziekschool

Veel muziekscholen hebben vakantieperiodes die samengaan met de schoolvakanties. Bij particuliere muziekscholen is dit net even anders. De Gooische Muziekschool is hier een goed voorbeeld van. Vandaag bevestigde de directeur-eigenaar Coen Schimmel het vertrouwen in de Online Muziekschool. De voorbereidingen kunnen beginnen. De hybride lessen zullen uiterlijk in januari 2013 beschikbaar zijn. De Gooische Muziekschool gaat hybride zangles, drumles, pianoles en gitaarles aanbieden.

Iets over de Gooische Muziekschool

De Gooische Muziekschool bestaat sinds 1993. De school is destijds gestart met een kleine opleiding in Laren waarna de school 1996 een regionale functie kreeg. Anno 2006 verzorgen ze lessen in 10 gemeenten in 't Gooi. De school telt ruim 60 gekwalificeerde docenten die les geven aan ongeveer 1300 leerlingen. Het doel van de school is om haar leerlingen op een enthousiaste manier te stimuleren om te dansen, muziek of muziek-theater te maken. De docenten geven de lessen gericht op de wens van de leerling. Naast de "eigen les" organiseren ze tal van activiteiten waar onze leerlingen zich kunnen presenteren. De school wordt geleid door de broers Nico (artistiek directeur) en Coen Schimmel (zakelijk directeur)

Archief juli 2012

Particuliere muziekschool sluit aan [31-07-2012]