Inloggen


Meer weten?

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

muziekles facebook              youtube_online muziekles      

Aanbod Voortgezet Onderwijs

 

De vraag aan muziekscholen vanuit gemeenten en scholen verandert. Gemeenten willen muziekles een betere plaats geven op scholen. Scholen willen lesmateriaal dat aansluit bij deze tijd. U kunt daar als muziekschool op inspelen met ons aanbod. Om alvast een voorbeeld te geven van hoe dat eruit kan zien, draaien we een pilot op een middelbare school.

'Ik zie gemotiveerde leerlingen'

Op dit moment draait de pilot, De Digitale Klasassistent, op de VO school ISG Arcus uit Lelystad. Een groot succes zegt muziekdocent Jac Deneer. 'Ze willen gelijk aan de slag, ik zie gemotiveerde leerlingen.'

Drie derde klassen Havo, in totaal 75 leerlingen, maken tijdens de muzieklessen gebruik van de online lessen. In en om het muzieklokaal staan in totaal 5 computers opgesteld waarop de leerlingen de lessen volgen. 'Iedere leerling kan nu goede instructies krijgen, dat was zonder de lessen niet mogelijk', aldus Deneer.

In de laatste twee van de acht lessen gaan de leerlingen aan de slag met het nummer 'Let Her Go' van Passenger. De Online Muziekschool heeft voor dit populaire nummer oefentracks met animaties ontwikkeld. Het is de bedoeling dat iedere leerling het nummer aan het eind van de lessen op het gekozen instrument mee kan spelen. 

 

 Meer informatie

Bent u al partner van de Online Muziekschool, vraag dan het lespakket aan. Stuur een mail naar info@onlinemuziekschool.nl

Wilt u partner worden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

Bent u een muziekdocent uit het voortgezet onderwijs en wilt u net als ISG Arcus aan de slag met de lessen. Stuur ons dan een mail met het verzoek. Wij kijken dan welke aanbieder bij u in de buurt actief is en brengen u in contact. 

 

 

 

Docenten

Basgitaar

Drum

Gitaar

Piano

Zang

 

 

Muzieklessen

Cursussen en prijzen

Aanmelden Menzis

Basgitaarles

Drumles

Gitaarles

Keyboardles

Pianoles

Zangles

Liveles (via Skype) 

Hoe werkt het?

 

Diensten

Advies

Bedrijfsuitjes

Consultancy

E-learning muziekscholen

E-learning PABO's

 

Cool stuff

Backstage bij

Gitaarstemmer

Keuzehulp gitaar

Snaren vervangen

Muziekles tips

 

Overig

Contact

Betalen

Veel gestelde vragen

Privacy Statement

Algemene voorwaarden

Google+

Sitemap

 

© 2018 Key Music