Inloggen


 

Over Zangdocent Gaby 

drumdocent gijs

Gaby is je docent in Blok 4 t/m 6. Na het conservatorium bracht ze heel wat uren op het podium door, met de succesvolle vocalgroup Sisters, partyband Sonny’s Inc en backingvocaliste voor diverse artiesten. Ze begeleidt als vocal coach ook mensen die al optreden als zanger of zangeres.
 

 

Blijf op de hoogte

muziekles facebook              youtube_online muziekles      

zangles

Zangles Basis Blok 1: De Basis

In het eerste blok leer je om je lichaam te beheersen waardoor je meer uit je stem kunt halen. Je leert wat voor effect ademhalen en houding op je zang hebben en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Tijdens dit blok komen ook verschillende opwarmtechnieken aan bod. Deze opwarmtechnieken zijn overzichtelijk te raadplegen zodat je even lekker kunt opwarmen voordat je gaat zingen. Staccato en Legato zijn na afloop van dit blok geen vreemden meer voor je.

Met begeleiding €25online zangles

Zonder begeleiding €10

BEKIJK DE TRAILER

 

Zangles Basis Blok 2: Articulatie Sound en Tekst

Wanneer je goed wilt zingen moet je een gevoel over weten te brengen. Hierbij is de tekst erg belangrijk. Tijdens dit blok leer je een aantal technieken die je helpen om goed te articuleren. Tekst is belangrijk, maar het gevoel tijdens die tekst is misschien nog wel belangrijker. Je leert een methode om het nummer warmer of juist schel te zingen. 'Twang' is een term waar je na dit blok wel raad mee weet.

Met begeleiding €30

Zonder begeleiding €15

BEKIJK DE TRAILER

 

Zangles Basis Blok 3: Stijlen
Of je nu een mooie intieme sound wilt maken tijdens een singer-songwriter nummer of wilt zingen als Alicia Keys, in dit blok leer je veel nieuwe technieken om net even dat beetje extra te bereiken. Na dit blok ben je bekend met ad-libs en vibrato.

 

Met begeleiding €30

Zonder begeleiding €15

 BEKIJK DE TRAILER

Zangles Basis Blok 4: Stijl, adem, ritme

Lange noten zingen, oftewel legato, is een vak apart. Zangcoach Gaby laat je zien hoe je vol vertrouwen deze lange tonen goed en zuiver kunt laten klinken. 

Veel tekst en snel zingen is helemaal van deze tijd. Maar makkelijk is het niet. In les 2 van dit blok krijg je een hele berg tips om ook deze nummers goed te brengen. In de laatste les van dit blok helpt Gaby je om de 'afterbeat' te vinden. Als je die eenmaal gevonden hebt weet je veel beter waar je zit in de muziek en blijf je beter in het ritme. Met een knallende oefentune waar alle technieken van dit blok in terugkomen laat je zien wat je geleerd hebt. Gaby geeft je vervolgens persoonlijke tips. 

Checklist: In dit blok wordt de checklist geïntroduceerd. Iedere les komt er een nieuw onderdeel op je zang-checklist te staan. Aan het eind van de cursus heb je een complete checklist die je bij elk optreden tevoorschijn kunt halen.

 

Met begeleiding €30

Zonder begeleiding €15

 

Zangles Basis Blok 5: Intonatie, dynamiek, aanzet

Sommige nummers maken grote sprongen in de melodie. Dan is het extra moeilijk om de juiste toon te raken en zuiver te zingen. Het leren kennen van intervallen (toonafstanden) helpt je om makkelijker melodieën in te studeren. Je leert de belangrijkste intervallen kennen en oefent hiermee. 

Zacht zingen betekent niet dat je alles moet ontspannen. Je moet juist zorgen dat je goed te verstaan bent als je niet hard zingt. In de tweede les van dit blok is hier volop aandacht voor en leer je hoe je het beste een zacht nummer goed kunt brengen.

Heb je er wel eens over nagedacht dat je ieder woord in een melodie op een verschillende manier kunt beginnen? De aanzet van ieder woord is erg belangrijk en het is goed als je je hier van bewust bent. In de afsluitende les van dit blok leer je drie verschillende types. Natuurlijk pas je ze direct toe op de oefentune. Ook laat je met deze powersong zien dat je de juiste tonen weet te raken en dat je kunt afwisselen tussen hard en zacht zingen. Als je je filmpje instuurt krijg je natuurlijk weer een persoonlijke videoreactie terug van Gaby.

 

Met begeleiding €30

Zonder begeleiding €15

 

Zangles Basis Blok 6: Zingen in de praktijk

Wat is leuker dan met iemand samen te zingen? En het wordt nóg leuker als je ook een tweede stem kunt zingen. Hoe je dat aanpakt leer je in de eerste les van dit blok. Gaby legt je hierin uit hoe akkoorden zijn opgebouwd. Die vormen namelijk de basis voor jouw tweede stem!

Veel gebruikt in Songfestival-nummers maar ook te horen in veel hedendaagse muziek: de modulatie. Hoe werkt het en hoe kun je een modulatie het beste voorbereiden en zingen? Dat leer je in deze les. Gaby geeft je handige oefeningen om modulaties steeds beter te zingen. In de oefentune ga jij vanzelf een toontje hoger zingen.

Het blok en de hele Zang Basis cursus wordt knallend afgesloten. Je werkt naar de afsluitende oefentune Feel The Heat toe. Met dit nummer kun je alles laten zien wat je geleerd hebt. In de les krijg je nog handige oefeningen en tips om straks ook op het podium alles uit je stem te halen.

Saillant detail: de originele oefentune is ingezongen door Meike van der Veer, kwartfinalist van de allereerste The Voice Of Holland. Breng jij het er net zo goed vanaf? Gaby laat het je weer weten in de laatste persoonlijke videoboodschap!

online zanglesMet begeleiding €30

Zonder begeleiding €15

 

 

 

Online Zangles Voordeelbundels

Koop je de hele cursus Zang Basis tegerlijkertijd dan ben je een stuk goedkoper uit. Je krijgt namelijk 1 blok gratis.

 

Met begeleiding €139

Zonder begeleiding €75

 

 

 

 

 

 

 

Docenten

Basgitaar

Drum

Gitaar

Piano

Zang

 

 

Muzieklessen

Cursussen en prijzen

Aanmelden Menzis

Basgitaarles

Drumles

Gitaarles

Keyboardles

Pianoles

Zangles

Liveles (via Skype) 

Hoe werkt het?

 

Diensten

Advies

Bedrijfsuitjes

Consultancy

E-learning muziekscholen

E-learning PABO's

 

Cool stuff

Backstage bij

Gitaarstemmer

Keuzehulp gitaar

Snaren vervangen

Muziekles tips

 

Overig

Contact

Betalen

Veel gestelde vragen

Privacy Statement

Algemene voorwaarden

Google+

Sitemap

 

© 2013 Mei030